We frituren met vloeibaar vet. Vloeibaar vet bevat minder transvet en verzadigd vet en is daardoor beter voor de gezondheid dan vast vet.
  CONTACTGEGEVENS  Alle velden aangegeven met een * zijn verplichte velden

  Heeft u nog een vraag? Stel hem gerust

  Graag zouden we u wel willen verzoeken even tussen de meest gestelde vragen te kijken. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor u samengevat en beantwoord.

  Moeten we zelf friet bakken of doet u dat?

  Nee u hoeft de friet niet zelf te bakken. Als u een frietwagen huurt dan zit er altijd personeel bij om uw frietjes en snacks te bakken.

  Zitten er ook snack inbegrepen?

  Bij bijna alle pakketten zitten snacks inbegrepen. behalve 1 menu voor scholen en organisaties waar je kan kiezen uit alleen friet. 

  Welke sauzen heeft u?

  Wij bieden verschillende sauzen. Welke suas u kunt kiezen is even afhankelijk van welk pakket u kiest. Bekijk daarvoor onze Ziepe menukaart 

  Levert u het bestek mee?

  Wij leveren alle bestek en leuke ouderwetse puntzakken. Tevens nemen wij naderhand ook alle afval mee terug. Zo blijft u niet met rommel achter.

  Hoeveel mag iedereen eten?

  Iedereen kan afhankelijk van het menu eten zoveel die wenst binnen de tijd dat wij aanwezig zijn op de locatie. Mensen die nog niets hebben gegeten hebben hierbij uiteraard voorrang.

  WAT ONZE KLANTEN OVER ONS VERTELLEN

  Frietnieuws