FRIETWAGEN BESTELLEN BIJ U THUIS OF OP HET WERK! 

nu bestellen

FRIETWAGEN VOOR JE BRUILOFT

Je kan bij ons voordelig een frietwagen huren voor op je bruiloft. Wij komen je gasten voorzien van goudbruine frietjes en de lekkerste sauzen. U kunt hierbij een keuze maken uit wat de gasten kunnen kiezen aan snacks en sauzen. Alles wordt met u uitvoerig besproken en daarna heeft u er verder geen omkijken meer na. Wij bakken de lekkerste frietjes op uw bruiloft en nemen achteraf ook de rommel mee.

frietwagen-bruiloft

KIES HIER JE MENU

Wij bieden verschillende menu’s voor zowel bij u thuis of voor op uw werk. Ook hebben we verschillende pakketten voor evenementen, organisaties of scholen. Voor elke gelegenheid kunt u onze frietwagen inzetten en komen we bij u thuis of op uw werk een heerlijke friet maaltijd verzorgen.

FRIETWAGEN BRUILOFT

de Ziepe menu a
7,50€ p.p

All you can eat

MENU A

Standaard met de meest gangbare snacks en sauzen

(kind t/m 5 jaar gratis)

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu
de ZIEPE menu b
8,50€ p.p

All you can eat

MENU B

Zelfde als menu A inclusief kueze uit 3 warme sauzen

(kind t/m 5 jaar gratis)

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu
De ZIEPE menu c
9,50€ p.p

All you can eat

MENU C

Zelfde als Menu B maar met 2 snacks naar keuze

(kind t/m 5 jaar gratis)

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu
de Ziepe menu d
10,50€ p.p

All you can eat

MENU D

Zelfde als menu B maar nu met hamburger of cheeseburger

(kind t/m 5 jaar gratis)

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS VERTELLEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wilt u graag een frietwagen bestellen voor uw feest, evenement of gewoon voor onder de pauze op het werk. Dit is geen enkel probleem. Heeft u daarbij een vraag stel het ons gerust. We zouden u wel even willen verzoeken of uw vraag niet al bij de veel gestelde vragen staat. Hierop geven we uitvoering al antwoord op de meest gestelde vragen.

Moeten we zelf friet bakken of doet u dat?

Nee u hoeft de friet niet zelf te bakken. Als u een frietwagen huurt dan zit er altijd personeel bij om uw frietjes en snacks te bakken.

Zitten er ook snack inbegrepen?

Bij bijna alle pakketten zitten snacks inbegrepen. behalve 1 menu voor scholen en organisaties waar je kan kiezen uit alleen friet.

Welke sauzen heeft u?

Wij bieden verschillende sauzen. Welke suas u kunt kiezen is even afhankelijk van welk pakket u kiest. Bekijk daarvoor onze Ziepe menukaart 

Levert u het bestek mee?

Wij leveren alle bestek en leuke ouderwetse puntzakken. Tevens nemen wij naderhand ook alle afval mee terug. Zo blijft u niet met rommel achter.

Hoeveel mag iedereen eten?

Iedereen kan afhankelijk van het menu eten zoveel die wenst binnen de tijd dat wij aanwezig zijn op de locatie. Mensen die nog niets hebben gegeten hebben hierbij uiteraard voorrang.

Hebben jullie ook een smulbox voor kinderen?

Voor kinderen hebben wij een speciaal kindermenu bestaand uit een paar frietjes, appelmoes, kipnuggets of een knakworst, een klein snoepzakje of waterijs.

BESTEL NU UW FRIETWAGEN!

Wilt u graag een frietwagen bestellen vult u dan het bestelformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op. Kijkt u ook gerust eens op een van onze social media platformen. 

    Frietnieuws