We frituren met vloeibaar vet. Vloeibaar vet bevat minder transvet en verzadigd vet en is daardoor beter voor de gezondheid dan vast vet.

Lekker frietjes op je werk

Wil je gewoon lekkere frietjes met een burger bij je op het werk met niet teveel poespas. Dan is de ziepe menu strong een goede keuze. Wij nemen achteraf ook alle rommel mee zo heeft u nergens meer omkijken na. Gewoon lekker onbezorgd frietjes eten doe je met de frietwagen van de ziepe!

1,5 uur genieten vanaf € 380,-

All you can eat

We blijven standaard 1,5 uur staan om overheerlijke friet te bakken. Heb je meer tijd nodig? Dit is geen probleem! Je kan al vanaf € 1,- per persoon meer tijd reserveren.

MENU KANTOOR

Heerlijke goudgeel gebakken frietjes

SNACK KEUZE

2 snacks naar keuze!

  • Bami blok
  • Rundvlees kroket
  • Gehaktbal
  • Fricandel / fricandel speciaal

SAUZEN

  • Mayo
  • Curry
  • Uitjes
  • Mosterd

OP HET WERK

Wij bieden 3 menu’s voor op het werk. Alle menu’s zijn voorzien van een lekker gekoeld blikje fris

menu Ziepe strong
9,50€ p.p

All you can eat

MENU STRONG

Speciaal voor de harde werker goede burgers
incl. blikje fris

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu
menu Ziepe KANTOOR
9,50€ p.p

All you can eat

MENU KANTOOR

Ideaal voor kantoor en logistiek met uitgebreide keuze snacks incl. blikje fris

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu
menu ZIEPE SPECIAL
9,50€ p.p

All you can eat

MENU SPECIAL

Speciaal samengesteld voor helpdesk medewerkers en ict. incl. blikje fris

Vanaf 40 personen
1,5 uur
25€ voorijkosten
Bekijk menu

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS VERTELLEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wilt u graag een frietwagen bestellen voor uw feest, evenement of gewoon voor onder de pauze op het werk. Dit is geen enkel probleem. Heeft u daarbij een vraag stel het ons gerust. We zouden u wel even willen verzoeken of uw vraag niet al bij de veel gestelde vragen staat. Hierop geven we uitvoering al antwoord op de meest gestelde vragen.

Moeten we zelf friet bakken of doet u dat?

Nee u hoeft de friet niet zelf te bakken. Als u een frietwagen huurt dan zit er altijd personeel bij om uw frietjes en snacks te bakken.

Zitten er ook snack inbegrepen?

Bij bijna alle pakketten zitten snacks inbegrepen. behalve 1 menu voor scholen en organisaties waar je kan kiezen uit alleen friet. 

Welke sauzen heeft u?

Wij bieden verschillende sauzen. Welke suas u kunt kiezen is even afhankelijk van welk pakket u kiest. Bekijk daarvoor onze Ziepe menukaart 

Levert u het bestek mee?

Wij leveren alle bestek en leuke ouderwetse puntzakken. Tevens nemen wij naderhand ook alle afval mee terug. Zo blijft u niet met rommel achter.

Hoeveel mag iedereen eten?

Iedereen kan afhankelijk van het menu eten zoveel die wenst binnen de tijd dat wij aanwezig zijn op de locatie. Mensen die nog niets hebben gegeten hebben hierbij uiteraard voorrang.

Hebben jullie ook een smulbox voor kinderen?

Voor kinderen hebben wij een speciaal kindermenu bestaand uit een paar frietjes, appelmoes, kipnuggets of een knakworst, een klein snoepzakje of waterijs. 

BESTEL NU UW FRIETWAGEN!

Wilt u graag een frietwagen bestellen vult u dan het bestelformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op. Kijkt u ook gerust eens op een van onze social media platformen. 

    Frietnieuws